Beli anđeo torta: Najbolji recept za tortu beli anđeo bez pečenja
10/03/2024
0,0
Rated 0,0 out of 5
Torta beli anđeo važi za jednu od najpopularnijih u Srbiji. Mi vam donosimo najbolji recept za tortu beli anđeo. U daljem tekstu se nalazi lista sastojaka i način na koji se sprema ova torta sa rozen korama.
Najpre ćemo skuvati puding u zaslađenom mleku, pa dodajemo 100 g belu čokoladu (izlomljene) i mešamo dok se ne otopi. Ostavite da se ohladi.
Zatim puding sjedinjujemo za margarinom, mlekom u prahu i puterom.
Ostatak čokolade sitno iseckajte i pomešajte u fil. Sve dobro sjedinite
Drugi fil pravimo tako što ćemo umutiti šlag sa hladnom vodom i kiselu pavlaku. Takođe dobro sjedinite.
Tortu filovati tako što jednu koru premažemo filom od pudinga, a zatim ide fil od šlaga. Postupak ponavljati sve dok imamo materijala. Poslednja kora premazuje se šlagom.
Koristimo kolačiće kako bismo vam obezbedili najbolje iskustvo na našem sajtu. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, pretpostavićemo da ste zadovoljni time.Ok